Arenys de Mar 8 de novembre del 2022

Des de Junts per Arenys/Junts per Catalunya, volem expressar el nostre posicionament davant l’aprovació de les taxes municipals al ple d’ahir .

El govern en minoria d’ERC en un nou acte d’egoisme i arrogància cap als arenyencs, no ha tingut en compte les propostes del primer grup de l’oposició.

Junts, vam presentar un seguit de millores, idees i suggeriments en temps i forma a les taxes immobilistes de l’equip de govern. Un nou oferiment del nostre grup que pretenia optimitzar els tributs amb una única intenció, la de millorar la vida dels arenyencs.

Deu iniciatives que els vam formular, que varen ser rebutjades sense cap argument i que recollien temes tan importants com: la rebaixa de la taxa d’escombraries, subvencions per a famílies amb membres a l’atur, bonificació de la plusvàlua, ajuts al comerç, bonificació en les taxes de les terrasses o aportacions econòmiques del 100% pels usuaris dels menjadors escolars.

La interpel·lació, els motius o propòsits en la conducta d’ERC per ignorar i rebutjar els plantejaments de JUNTS per conformar uns impostos adequats a les necessitats de tots els vilatans, són del tot injustificables i caïnites.

Al llarg d’aquests anys a l’oposició, des de JUNTS hem demostrat sempre, estar al costat del govern quan aquest ens ha necessitat, ajudant a aprovar els Pressupostos, a comprar les Clarisses o a tirar endavant la Recollida Selectiva. Amb accions. Lluny de diferències partidistes.