Arenys de Mar, 27 de juny de 2022

 

Des de Junts per Arenys/Junts per Catalunya, volem expressar el nostre posicionament davant les declaracions fetes per part de l’alcaldessa, la Sra. Annabel Moreno el passat diumenge 19 de juny al Dominical de Ràdio Arenys.

La Sra. Moreno es va referir al cap de l’oposició i regidor del nostre grup Estanis Fors com a demagog i mentider per haver fet públic que l’ajuntament té en aquests moments una quantitat incomprensible de plecs de condicions caducats i per tant fora de termini.

Aquesta informació,  la va demanar el Sr. Fors al plenari municipal, i li va proporcionar l’actual regidora de Recursos Humans i per tant responsable de l’àrea.

Dir que aquest document, sortit del mateix govern tripartit d’ERC,CUP i ARENYS EN COMÚ  i validat pel secretari municipal és ple de falsedats i que el Sr. Fors “menteix deliberadament i dona informació esbiaixada als vilatans” és reconèixer el desordre que impera a la casa gran.

El Sr.Fors, regidor i cap de l’oposició té l’obligació de fer control al govern, aquesta és la seva tasca, i la fa de manera escrupolosa i precisa amb la informació que se li proporciona des del consistori, on no sempre és fàcil accedir a les dades. L’opacitat amb que treballa l’equip de govern actual dificulta sobre mesura que els arenyencs coneguin la veritat del que passa a la vila.

A Arenys, tenim temes cabdals pendents de resoldre tals com l’ampliació del CAP, la neteja de la vila, la manca de seguretat, la dotació econòmica insuficient del servei d’atenció domiciliaria, la reforma de la tercera planta de la Residència Municipal, les pistes d’atletisme, la tercera fase del Teatre Principal, l’equilibri de sous de les treballadores de l’Escola Bressol Municipal, el local de Creu Roja...i un munt de projectes més que el desgovern dels darrers  anys d’ERC, CUP i ARENYS EN COMÚ és absolutament incapaç de solucionar.

Des de Junts per Arenys-Junts per Catalunya demanem al govern municipal que les forces que hi destinen a intentar desprestigiar els nostres regidors, les utilitzin per resoldre les necessitats reals dels vilatans.

Nosaltres, com hem fet sempre, seguirem exercint una oposició responsable i objectiva, sempre al costat dels arenyencs.