JUNTS es felicita que el govern hagi posat en marxa una proposta del nostre programa electoral: la línia de bus a l’Hospital de Mataró.
 
En diverses ocasions, Junts va preguntar al govern en quina situació estaven les negociacions amb la Generalitat per tal de poder implementar aquesta línia de busos, ja que érem conscients de la necessitat dels nostres vilatans.   
 
 
Arenys de Mar 23 de febrer del 2021
 
JUNTS era l’únic partit polític que portava en el seu programa electoral aquest proposta, la creació d’una línia de bus directe amb l’Hospital de Mataró, com una de les millores de mobilitat de la nostra vila. De fet era una de les 20 propostes estrelles del programa. 
 
En diverses ocasions es va preguntar al govern si estaven treballant en aquesta línia i sobretot es va recomanar de fer-ho conjuntament amb el municipi veí d’Arenys de Munt, apostant per una millora en la mobilitat urbana i fer-la més sostenible entre les dues viles i la capital de la comarca. 
 
Junts sempre s’ha posat a disposició del govern a col·laborar i treballar plegats per fer realitat aquesta idea. Per això, el passat més d’octubre, per iniciativa de Junts, ens van reunir amb el Secretari General de Mobilitat de la Generalitat, David Saldoni, per veure en quin punt es trobava aquesta proposta i si des del govern ho estaven treballant. Gràcies a la nostra insistència amb la secretaria de mobilitat es va poder incloure la proposta en els nous pressupostos generals de la Generalitat i fer realitat aquesta nova línia de bus. 
 
Altres propostes per millorar la mobilitat que des de Junts teníem incloses en el nostre programa electoral i que hi estem treballant són: millorar la mobilitat amb les urbanitzacions de la nostra vila o amb una línia de bus a demanada a través d’una App; escales mecàniques a la pujada del professor Castelló per facilitar l’accés al centre de la vila dels veïns del Pla del Frares; o millorar els actuals passos al port des del rial de Canalies i el Bareu.