El portaveu Junts per Arenys, Estanis Fors, diu que caldria reforçar la plantilla després de la baixa de llarga durada de la seva directora i una de les infermeres. També demana a l’Ajuntament d’Arenys de Mar que compri tests d’antígens perquè els familiars, tant de la municipal com la resta de centres geriàtrics, puguin visitar els seus residents.

 

Estanis Fors va demanar ahir a l’Espai de la Tribuna Política d’El Dominical la necessitat de buscar una solució a la baixa temporal de la directora i una de les infermeres de la residència geriàtrica municipal. Fors diu que, amb la situació de pandèmia, cal cobrir aquestes baixes per evitar sobrecarregar la resta de personal.

Davant l’anunci del nou protocol de Departament en què es vol demanar tests d’antígens per les visites presencials dels familiars, Fors creu que l’Ajuntament n’hauria d’adquirir per tal que aquestes visites es facin de la forma més segura possible. Diu que ningú s’oposarà aquesta compra, ja que serà un benefici emocional pels residents que, algun d’ells, porten molts mesos sense un contacte físic amb els seus familiars.

Des de Junts també hem demanat al govern la reactivació de taules sectorials per tractar aquestes i altres qüestions relacionades en l’àmbit de la salut.